torsdag 19. februar 2009

Do or don`t





Flere av de store motehusene viser i sine vårkolleksjoner en oppgradert 80-talls trend, skulderputene!
Her henholdsvis Proenza Schouler, Balmain og Chanel. Personlig er jeg ikke noen særlig fan av denne moten, spesielt ikke slik den vises på bilde 1 og 2. Chanel sine versjon er derimot mer feminin, med sarte, duse toner og myke, voluminøse skuldre. Hva sier dere?

7 kommentarer:

Frøken Krusedull sa...

Nei til skulderputer! Likte forresten det midterste antrekket best jeg. Kom sikkert som en overraskelse.. Jeg går da ikke ofte i bukser... :)

Ida sa...

i say...

DON'T!

Mamma tvang meg til å ha skulderputer i noe selskapstøy når jeg gikk på barneskolen. Matchende sett i college-stoff; lille-svart stripete skjørt og lille genser til med skulderputer. HAT!

missy sa...

FK: Det er Balmain, den stilen er det veldig mange som liker for tiden. Synes skuldrene på jakka ble veldig merkelig jeg.. Egner seg fint til catwalk, men neppe i det virkelige livet.

missy sa...

idus: Skulderputer er nei, men litt puffarmer er jo søtt. Du var sikkert helt in på den tiden, minnet meg om flere antrekk som jeg hadde som jeg elsket den gang og som jeg skammet meg over noen år etter.

Anonym sa...

Jeg likte nok det nederste antrekket best. Fin rosafarge og så elsker jeg bluser!!! :D

Personlig liker jeg ikke skulderputer. Det er til å le av.

Frøken Krusedull sa...

Missy, enig at skulderputene ble rar på jakka. Funker på en modell, men garantert ikke i hverdagen. Toppen under så litt fin ut.

Ida sa...

Litt pufferm er flotters,det synes jeg er supersøtt, meeeen skulderputer er æsj.

Jada, jeg var sikkert flott på den tiden...hadde også en lys turkis rett kjole med polohals og gigaskulderputer.

Tar med bilde neste gang jeg er hjemme, så kan vi alle få oss en god latter...